MEĐUGORJE

Gospa je otkrila svijetu kako se pripremiti za otkrivanje Deset tajni

Gospa nas priprema za sve što će doći na svijet. Ona nas je poučila kako da se pripremimo za Deset tajni i Trijumf njezina Bezgrješnog Srca.

Rekla nam je: “Sada živimo u vremenu milosti, a onda će doći vrijeme otkrivanja tajni, nakon čega slijedi trijumf Marijinog Bezgrešnog Srca.” S povjerenjem iščekujmo prorečeni Trijumf Bezgrešnog Srca Marijina i doba mira.

Čini se da 2022. svijet postaje sve mračniji, nastavljajući napuštati istinsko svjetlo koje se može pronaći samo u Isusu kroz trijumf Bezgrešnog Srca Marijina i doba mira. Isus je rekao da je On “svjetlo svijeta. Tko me slijedi, nikada neće hodati u tami.” (Ivan 8:12). Isus je jedini lijek koji donosi Kulturu života i civilizaciju ljubavi. On je Knez mira i jedini koji nam može donijeti mir po zagovoru i posredovanju Gospe, Kraljice mira.

Gospa nam je tijekom svojih ukazanja povjerila načine na koje ćemo se pripremiti za otkrivenje deset tajni: „Pomirite se s Bogom i među sobom. Za to je potrebno vjerovati, moliti, postiti i ići na ispovijed.” (26. lipnja 1981.). .

“Voljela bih da ljudi u ovom razdoblju mole sa mnom. I mole se što više! Osim toga, želim da poste srijedom i petkom, svaki dan mole krunicu.” (14. kolovoza 1984.).

“Također vas molim da se posvetite mom Bezgrješnom Srcu.” (25. listopada 1980.).

“Ne slavite Euharistiju kako biste trebali. Kad biste znali kakvu milost i koje darove primate, pripremali biste se za to svaki dan barem sat vremena.” (1985).

“Draga djeco, danas vas pozivam da svaki dan čitate Bibliju u svojim domovima i neka bude na vidljivom mjestu kako bismo vas potaknuli da je čitate i molite.” (18. listopada 1984.).

„Pozivam vas da u svoje domove postavite više blagoslovljenih predmeta i da svatko na sebi nosi neki blagoslov. Neka svi predmeti budu blagoslovljeni. Jer tada vas Sotona neće toliko iskušavati, jer ćete biti naoružani protiv njega.” (18. srpnja 1985.).

Prijevod Maja

www.medjugorje-news.com

Izvor
mp
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er