BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAKRIŽEVACMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

MEĐUGORJE Gospa je poslala posebnu poruku za župu Međugorje

MEĐUGORJE Prije više od 40 godina prvi put 24. lipnja 1981. godine šestero mladih iz Bijakovića – Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Jakov Čolo i Marija Pavlović, svjedočilo je o ukazanju Majke Božje na Brdu ukazanja u Bijakovićima.

Kako su se izvješća o ukazanjima ponavljala, s vremenom je župa Međugorje postalo jednim od poznatijih marijanskih hodočasničkih odredišta u svijetu.

Gospina ukazanja i poruke koje šalje preko vidioca u župi Međugorje postala su sastavni dio života župljana župe Međugorje i svih vjernika privrženih Međugorju.

Na samom početku ukazanja vidioci, tadašnji svećenici i jedan dio župljana imali su milost ali i “križ” da budu dio vremena kad je nebo zemlju dodirnulo. Na samom početku oni koji su odmah povjerovali u Gospina ukazanja bili su podloženi torturi tadašnje komunističke vlasti. Mnogi su župljani bili zatvarani i mučeni no snaga molitve i Gospin plašt čuvali su i i davali im snage da izdrže sve ono što ih je tada snašlo.

Molitvom u svojim domovima, molitvom na Brdu ukazanja u Bijakovićima i Križevcu te prisustvom na svetoj misi izmoljene su tolike milosti unatoč torturi koju su prolazili.

Gospa kroz svaku poruku daje do znanja da je uvijek tu za nas i sa nama. Kroz svaku poruku koju pošalje daje znak da se brine za nas. Poruke poput „Biti ću uz vas.“ , „Molit ću Nebeskog Oca da vas obasja svjetlo vječne istine i ljubavi.“ , „Osnažit ću vas.“ , „Ispunit ću vas svojim milostima.“ , „Svojom ljubavlju ću vas zaštititi od zla duha.“ , „Bit ću s vama.“ , „Svojom nazočnošću ću vas tješiti u teškim trenutcima“ daju nam ono što na nedostaje u današnjem vremenu a to je NADA i vjera u bolje sutra.

Dana 18. ožujka 1996 godine Gospa se ukazala Mirjani Dragićević – Soldo i prenijela joj ovu poruku u kojem jooj je dala posebno obećanje za župu Međugorje.


«Draga djeco! O ovoj poruci, koju vam danas preko svoje službenice dajem, želim da dugo razmišljate. Djeco moja, velika je ljubav Božja! Ne zatvarajte oči, ne zatvarajte uši, dok vam ponavljam: velika je ljubav Njegova! Uslišite moj poziv i prošnju koju vam upućujem: posvetite svoje srce i napravite u njemu dom Gospodnji. Neka on u njemu prebiva zauvijek. Moje oči i moje srce će biti ovdje i kada se ne budem više ukazivala. Postupajte u svemu kako vas molim i vodim Gospodinu. Ne odbacujte od sebe ime Božje, da ne biste bili odbačeni. Prihvatite moje poruke, da biste bili prihvaćeni. Odlučite se, djeco moja, vrijeme je odluka. Budite pravedna i nevina srca, da bih vas dovela vašemu Ocu, jer ovo, što sam ovdje, je velika ljubav Njegova. Hvala što ste tu!»

Gospe naša, Majko naša ostani sa nama i povedi nas svome sinu.

Amen

Brdo ukazanja u Bijakovićima - župa Međugorje

www.medjugorje-news.com/

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er