BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Fra Petar Ljubičić: “Postoji povezanost Gospinih ukazanja u Međugorju i tragičnih događaja koji su uslijedili nakon raspada Jugoslavije”

Fra Petar Ljubičić, svećenik kojeg je izabrala vidjelica Mirjana Dragičević Soldo da svijetu obznani međugorske tajne u jednom od intervijua kazao je da je očigledno da postoji čvrsta povezanost između Gospinih ukazanaj u Međugorju i tragičnih događaja koji su uslijedili nakon raspada Jugoslavije.

Gospin dolazak Međugorje nije slučajan. Jedna vidjelica povjerila mi je 19. siječnja 1982. da joj je Gospa rekla da će nestati komunističkoga totalitarizma, da ce biti rata i da će Hrvatska biti slobodna. Pozvala nas je da molimo, da ta tragedija ne bude tako teška.

Nažalost, nismo zdušno prihvatili taj poziv na molitvu i obraćenje. Zato smo morali platiti svoju slobodu tolikim žrtvama. Da smo poslušali nebesku Majku, vjerojatno bi se sve drukčije odvijalo. Koliko su vremena izgubili oni
koji su se borili i dokazivali da se Gospa ne ukazuje!? Neki su i danas u tome neumorni. Ne znam zašto to čine.

Mislim da time nikoga nisu obratili. Zar ne bi bilo bolje da se ovo vrijeme iskoristi da pomognemo svima da se vrate Bogu i postanu osvjedočeni vjernici. Trebali bismo se više veseliti i Bogu zahvaljivati za svaki njegov čudesni zahvat u život jedne osobe i njezinu promjenu nabolje, kazao je fra Petar Ljubičić.

www.medjugorje-news.com/

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er