CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Fra Mario Knezović kazneno prijavljen policiji! (VIDEO)

Fra Mario Knezović, jedan od rijetkih svećenika koji se odlučio boriti za istinu, kako javnim istupima tako i preko društvenih mreža, od nepoznate osobe prijavljen je zagrebačkoj policiji.

Ovo je samo jedan od primjera kako najveći katolički blagdan Uskrs može izazvati reakciju zla. Upravo je fra Mario zbog “Uskrsne čestitke” dok se vozio automobilom kroz svoju župu prijavljen zagrebačkoj policiji.

Fra Mario Knezović rođen je 3. studenoga 1973. godine u selu Broćanac kod Posušja. Trenutno je na službi kao župnik u župi Kočerin. Osim teologije i filozofije uže znanstveno područje studiranja mu je novinarstvo, političke znanosti i komunikologija.

Usto, uređuje i vodi neke emisije na Radijskoj postaji Mir Međugorje, suradnik je vjerskoga programa Laudato TV, kolumnist Naših ognjišta, Glasnika mira i Misije.hr. Povremeno održava seminare, predavanja i duhovne obnove.

Od priznanja koja je dobio nadraži mu je ”Zlatni grb Posušja” koji je dobio ”kao prorok u svom zavičaju” od Općine Posušje. Djelovanje mu se može pratiti osim društvenih mreža također putem mrežne stranice www.fratar.net.

Fra Mario je često kritizirao svjetske moćnike i uvijek je bio na petama onih koji nameću malom čovjeku diskriminatorna pravila, onima koji oduzimaju slobodu kretanja te onima koji zabranjuju slobodu govora i mišljenja.

Fra Mario Knezović se u svom videu osvrnuo na čitavu situaciju uz ovaj text:

“ZAŠTO SAM PRIJAVLJEN ZAGREBAČKOJ POLICIJI❓️

U ovom videu otkrivam zbog čeka je protiv mene zagrebačka policija morala provesti postupak. Bili su korektni. Skužili su podvalu i zlonamjernu prijavu. O čemu se radi pogledajte u kratkom videu?

?OBJAVE NA OVOM FACEBOOKU SU DOSEGLE MIJUJUN.

Čestitam vam na praćenju. Nastavimo i dalje. Nema šutnje i predaje!”

Fra Maria Knezovića možete zapratiti i na njegovoj Facebook stranici klikom na ovaj LINK, a možete zapratiti i njegov Youtube kanal klikom na ovaj LINK

Daj nam Bože još više ovakvih svećenika koji se bore za Istinu.

FB: Mario Knezović
fra mario knezović

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er