BiHEUROPAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Fra Mario Knezović: Javno ću primiti 100 booster doza ako mi znanstvenici ovo odgovore

Nakon što je fra Mario Knezović otkrio bolesne namjere pojedinih dužnosnika o “zabrani” Božića u svom novom postu na svojoj facebook stranici osvrnuo se i na puzajući program cjepljenja. Mi vam ga donosimo u cjelosti.

Malo pomalo, poput kuhanja žabe, provodi se neiskren i podli plan. Pitam: Čemu služi puzajući program cijepljenja? Ono, prvo priča moramo stare, pa imuno kompromitirane, pa odrasle i sad djecu. Ako iskreno vjeruju u moć cjepiva zašto od jednom ne rekoše treba sve cijepiti i točka, piše fra Mario Knezović.

Trebalo je, ako se vjeruje cjepivu, lupiti šakom o stol i muški reći: Cijepiti muške, ženske, mlade, stare, zdrave, bolesne, sakate, hrome, jake i nabildane itd. Cijepiti sve redom: desničare, ljevičare, heteroseksualce, homoseksualce, lezbijke, biseksualce, transverzite, one koji se u muškom tijelu osijećaju ženom, u ženskome tijelu muškarcem.

Cijepiti vjernike, agnostike, ateiste, ravnozemljaše, konzervativce, liberale i ostale. Sve cijepiti od Adama do Sadama. Sve na zemlji, pod zemljom i u svemiru i vanzemaljce da ne slučajno prošli bez uboda igle. Sve, baš sve bocnuti, ako je tako spasonosno! Sama činjenica da to rade planski, pomalo, mic po mic i najmutnijem mozgu otkriva da je to očit plan. Licemjerna strategija.

A od svega najsramotnije je da su tom planu saport tobožnji znanstvenici – dvorski znanstvenici. Ako mi ti znanstvenici argumenitrano objasne koji je smisao cijepljenja djece ako im virus nije opasna prijetnja, i ako djeca unatoč cijepljenja mogu prenijet virus, onda ću se javno cijepiti sa stotinu booster doza.

PRILOG: Inicijativa liječnika Hipokrat postavlja određena pitanja i pruža informacije.

Vidi fotografiju-plakat.

Mario Knezović fb plakat
Može biti slika sljedećeg: tekst

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button