CRKVAPAPA FRANJOVJERA I DUHOVNOST

Fra Ivo Pavić: Papa Franjo je karizmatik u širem i užem smislu te riječi

U širem smislu je karizmatična osoba koja je osvojila cijeli svijet, u užem smislu Papa Franjo je sudionik Katoličke karizmatske obnove. Bio je pastir i otac Katoličke karizmatske obnove u Argentini.

On ima vremena i razumijevanja za svakoga. U tome je bit njegova siromaštva što ne živi sebi, već Bogu.Siromašan čovjek u duhovnom smislu je slobodan čovjek. Slobodan od svega što ima i što jest prema Načelu i temelju sv. Ignacija, utemeljitelja Družbe Isusove, koje se nalazi u Ignacijevim Duhovnim vježbama, a Papa ih je kao isusovac mnogo puta obavio.

Važno je da sve što čovjek jest i što posjeduje stavi u službu Bogu prema načelu tantum quantum – toliko koliko, tj. toliko se služim stvarima koliko su u službi Njegova božanskog Veličanstva.

Papa radi ono što je Isus radio: brine o običnim ljudima.Klerik koji nema vremena za običnoga čovjeka, nego se sastaje s velikodostojanstvenicima, znanstvenicima, časnicima, političarima i bogatašima, ne nasljeduje Krista.Papa Franjo nije nikakav zločesti globalist KAKO GA SE RUŽNO ETIKETIRA ( od strane duhovno limitiranih, vjerski nepismenih i navijački nastrojenih i  opsjednutih sotonskom knjigom Istine)  JER BI PO TOJ ISTOJ LOGICI I ISUS KRIST BIO NAJVEČI GLOBALIST – JER JE NJEGOVO EVANĐELJE UNIVERZALNO!

Dakle, Papa Franjo doslovce nasljeduje Krista, druži se sa onima koji ne upoznaše Krista, ide na periferije za i zbog Krista i zato ga napadaju i razapinju, kao Krista.Svaki potez koji vuče nadahnut je od Duha Svetoga, jer da nema njega, koji je spasio Međugorje i za  mnoge javnosti neznane stvari , mi bi smo već sada bili u totalnom ratu.

Hvala ti Sveti Oče!

Papa franjo

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er