ZANIMLJIVOSTI

Fotografija psa uz trogodišnjaka u kazni lekcija je za sve nas

Prije nekoliko godina mama i fotografkinja Jillian Smith snimila je izvrsnu fotografiju obiteljskog psa koji je pratio svog tada 3-godišnjeg prijatelja u kazni. A nedavno je slika postala popularna na društvenim mrežama.

Kako je mama Jullian iz Norwalka u Ohaiu objasnila mladi je Peyton u naletu bijesa udario svoju petogodišnju sestru Ryleigh. Imao je stoga izbor: otići u svoju sobu ili biti u kazni neko vrijeme tako što će gledati u zid. Dječak se odlučio za timeout, a tu mu se pridružio njegov četveronožni prijatelj, kućni ljubimac Dash.

Razumljivo, slika tužnog psa s Peytonom pokazala se vrlo popularnom. I kao što je Smith rekla za Good Morning America, „slučajno sam imala svoj telefon kod sebe u trenutku kada je on bio u kazni te sam fotografirala“, dodavši: „Obožavam sliku, definitivno nešto što ću čuvati zauvijek.“

Ipak, kao što se često događa s ovim slučajnim trenucima, postoji važna lekcija koju treba izvući iz toga momenta, piše Aleteia.

Dok gledamo Peytona spuštene glave, on nije sam. I ovo nas podsjeća da u našim životima, kada griješimo, nikada nismo sami. Iako možda nemamo prekrasnog engleskog mastifa da nam pruži podršku, imamo nebeskog oca koji je uvijek tu za nas.

A ako se pitate jesu li Peyton (sada ima skoro 7 godina) i Dash još uvijek dobri prijatelji, par ima prekrasan izbor fotografija svih svojih ludorija na vlastitom Instagram profilu!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er