CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Egzorcist, otac Hildebrand Fulvio upozorio: Tko ovo negira, već je u rukama Sotone!

Otac Hildebrand Fulvio, inače egzorcist nedavno je za talijanske medije progovorio o sotonskoj zavjeri protiv kršćanske obitelji upozorivši ljude da Sotona čini sve da razori kršćansku obitelj s obzirom na to da je smatra izvorom Božjeg stvaranja i kao takvu ju mrzi. U tom razgovoru dodao je da bi kršćani trebali činiti upravo suprotno, jačati svoje obitelji da poraze zlo.

No, nedavno se osvrnuo i na svećenike i laike, katolike koji negiraju postojanje sotone, a sve zbog generalnog isusovca Artura Sosa Abascal koji je javno negirao postojanje đavla, na zaprepaštenje mnogih, posebno Međunarodnog udruženja egzorcista, nazvavši đavla simbolom, a ne osobom.

Egzorcist Fulvio tada je upozorio: Tko ne vjeruje i negira postojanje đavla, siromašan je i jadan čovjek. Žao mi je takvog čovjeka ali on već sada pripada Sotoni. Negiranje postojanja đavla u suprotnosti je s Evanđeljem i učenjem Crkve, tako da svi oni koji negiraju tu istinu, već su na suprotnoj strani od istine!

U istom intervjuu egzorcist je posvjedočio da je i sam bio mučen od sotone, a posebno je istaknuo scenu koju je vidio za vrijeme egzorcizma u obliku blijede i slabe ženice koju demoni bacaju na sve strane nezamislivom snagom koja nije ljudska.

Dodao je da je nevjera ljudi u đavla, ljudska mlakost i općenito nevjera posebna slast sotoni, jer što je manje vjere i molitve, to jača njegova snaga. Upozorava da su oni koji ne vjeruju u đavla zapravo njegova meta jer tada s njima može činiti što hoće bez ometanja i smetanja u obliku molitve…

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er