VJERA I DUHOVNOST

Dvije bebe u kadi uz Bibliju preživjele tornado koji je srušio kuću

Clara Lutz je svoja dva unuka smjestila u kadi, pokrila ih dekom i jastukom i stavila Bibliju uz njih. Zahvaljujući njezinim postupcima, Kaden, 15 mjeseci, i Dallas, 3 mjeseca, koje je čuvala, preživjeli su oluju koja je srušila kuću.

Baka ovo dvoje dojenčadi stavila ih je u kadu dok je tornado krenuo prema njihovom domu i razrušio ga do temelja.

Dvoje dojenčadi u Kentuckyju preživjeli su razorni tornado zahvaljujući brzom reakcijom njihove bake. Kad su oluje krenule prema njezinoj kući u okrugu Hopkins, Clara Lutz je svoja dva unuka smjestila u kadu, pokrila ih dekom i jastukom i stavila Bibliju uz njih.

Zahvaljujući njezinim postupcima, Kaden, 15 mjeseci, i Dallas, 3 mjeseca, koje je čuvala, preživjeli su oluju koja je srušila kuću njihove bake koja ih je čuvala, prenosi Aleteia.

“Osjetila sam tutnjavu i podrhtavanje kuće. Sljedećeg trenutka, kada se podigla i nije mi više bila u rukama. Nisam mogla izdržati, samo sam uzviknula – O moj Bože”, rekla je Lutz.

Vezani članci

Lutz je za 14 News rekla da se molila Bogu da se ona pronađu, jer je kadica otrgnuta iz temelja, i nije mogla pronaći svoje unuke.

bebe u kadi preživjeletornado

“Tražila sam posvuda da vidim gdje bi mogla biti kada u koju sam ih stavila. Uopće nisam imala pojma gdje su bebe. Sve što sam mogla reći bilo je ‘Gospodine, molim te, vrati mi moje bebu na sigurno. Molim te, preklinjem te’, rekla je. Nakon što je oluja prošla, spasioci su otkrili kadu naopako, s bebama ispod nje.

“Ušao sam u šerifov auto na kraju mog prilaza, a nedugo nakon toga su otvorili vrata i doveli mi Kaden, moje 15-mjesečnog unuče. I donijeli su mi moju tromjesečnu bebu Dallas. Doveli su mi ih.”

Tornada koji su zahvatili Kentucky, Arkansas, Missouri, Illinois i Tennessee od 10. do 11. prosinca ostavili su 89 mrtvih. Samo u Kentuckyju 76 je poginulo.

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er