MOLITVE

Don Josip Radić: Samo za najhrabrije! Ovo je sigurno najjači egzorcizam!“

  Egzorcizam je najopasniji obred kojem može pristupiti jedan svećenik, časna sestra ili laik. Tu „teoretiziranja“ prestaju, tu bitka biva ne samo na duhovnom polju, već i, na tjelesnom. Demon(i) su zauzeli tijelo neke osobe, agresivno i nemilosrdno nastoje zaštiti svoj osvojeni teritorij. Svim silama, koje su im dane, nastojat će ometati egzorcista i njegove pomoćnike. Sile koje su prisutne na tom obredu, nisu objašnjive ni jednoj poznatoj ljudskoj nauci. Egzorcist mora pokazati svoju vjeru i, snagu molitve…krunica u ruke, sveta voda i borba sa demonima predstoji….

Sveta Terezija Avilska: „Znate li kada nam Zli duhovi utjeruju strah?! Kad se brinemo o časti, radosti i bogatstvu ovoga svijeta! Predajemo im oružje s kojim smo se mogli braniti. Bilo bi dovoljno obujmiti križ i prezirati sve drugo iz ljubavi prema Bogu i Zao duh bježi.“ Citira, naš dragi don Josip Radić, jednu od najvećih Kristovih ratnica i boraca protiv demona i đavla. Don Josip se, nebrojeno puta, zatekao u raznim duhovnim bitkama sa đavlom i njegovim demonima. Čak je i obavljao obrede egzorcizma. Sada, kao župnik u Polači, u zadarskom zaleđu, održava obrede „polaganja ruku“ svaku posljednju nedjelju u mjesecu. Mnogi, sa ozbiljnim problemima sa demonima i đavlom dolaze na obrede „polaganja ruku“.

  Don Josip Radić, već prekaljeni Kristov ratnik, u borbama sa đavlom i demonima, savjetuje nas kako da se odupremo napastima. „Što je najsnažniji egzorcizam?! Najsnažniji egzorcizam koji postoji je sveta ispovijed. Kaže Isus: „Ne bojte se onih koji vam ugrožavaju tijelo. Nego onih koji vam ugrožavaju i dušu i tijelo.“ Našu dušu ugrožava se grijehom i, đavao po grijehu. Zato je ispovijed naj naj naj najjači egzorcizam! Đavao nam sapliće dušu teškim smrtnim grijehom. Ako je duša u smrtnom grijehu, ona je u lancima paklenim. A što sveta ispovijed radi? Sve ih kida!“

  Draga braćo i sestre u Kristu, od srca vas potičemo da poslušate ovu vrhunsku propovijed don Josipa Radića EGZORCIZAM – Sredstvo evangelizacije! Isto tako, od srca vas potičem na molitvu za svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i papu Franju! Milosrdni Isuse, od srca, Ti zahvaljujemo što nam ih šalješ! Marijo Pomoćnice kršćana i sveti Mihovile, molite za nas!

ISUSE, UZDAMO SE U TEBE!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

Gospe Fatimska, moli za nas!

Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Petre, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ljudevite Montfortski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyolski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Aleksandrino, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er