CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Don Josip Radić: Niste ni svjesni koliko Sotona mrzi blagoslovljenu vodu

Don Josip Radić: Zli mrzi blagoslovljenu vodu i ne može boraviti na mjestu i pokraj osobe koja škropi blagoslovljenom vodom


Bilo je to na jednom hodočašću u Fatimi, pripovijeda don Josip Radić. Uvečer kad su stigli blagoslovili su vodu, i tu vodu dali njegovoj sestri. Tokom večeri pokazalo se da jedan mladić ima problema demonskog karaktera. Počele su, nakon molitve krunice, takozvane reakcije. Demon je počeo govoriti, vrijeđati, opirati se… Uzeli su blagoslovljenu vodu i škropili, a kada je nestalo vode, otišli su kod don Radićeve sestre po blagoslovljenu vodu koju su joj prethodno dali, kazao je don Josip Radić.

Radić

Međutim, demon je počeo govoriti „samo sipajte, ova voda je baš dobra“. Ostali su iznenađeni jer do sad nikad nije viđeno da tako demon reagira na blagoslovljenu vodu. Blagoslovili su drugu vodu, a demon je na tu vodu počeo reagirati kako se očekivalo. Ipak, nisu shvaćali što je bio uzrok da mu je godila ona prethodna blagoslovljena voda, kazao je don Josip Radić.

Ujutro je došla sestra don Josipa Radića i rekla: „Brate, oprosti, dala sam vam krivu vodu, običnu, a mislila sam da je blagoslovljena.“ Oni nisu znali, ali demon je znao, kazao je don Josip Radić.

Poslušajte nagovor don Josipa Radića o moći blagoslovljene vode u cijelosti:

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er