ČITLUKMEĐUGORJEZDRAVLJE

Dom zdravlja Čitluk u Međugorju započinje testiranje na Covid19 za hodočasnike koji dolaze i odlaze iz Međugorja

Dom zdravlja u Čitluku poslao je cijene UTHIS-u za testiranja hodočasnika i turista koji će tijekom ove sezone dolaziti u Međugorje. 

Testiranje će se najvjerovatnije obavljati iza župne crkve u prostorijama gdje su stacionirani Maltežani, koji svake godine dobrovoljno daju usluge medicinske pomoći u župi Međugorje.

Cijene testova koje je izdao Dom zdravlja Čitluk su:

  • Brzi antigenski test će iznositi 32 marke17 €
  • PCR test će iznositi 85 maraka44 €
Dom zdravlja

Brzi antigenski testovi kojima se rade testiranja nalazi se na Zajedničkoj listi brzih antigenskih testova koje međusobno priznaju države članice EU. Rezultati testova koji će biti gotovi isti dan izdavat će se na stranim jezicima.

Iz udruge UTHIS posebno naglašavaju da po dolasku hodočasnika u objekte , vlasnici pošalju imena prezimena hodočasnika i isto tako da naznače dan odlaska istih tj. ugovore dan testiranja. To sve u cilju da se djelatnici doma zdravlja mogu pripremiti i da u budućnosti ne dolazi do nepotrebnih gužvi i nesporazuma.

Iz udruge UTHIS nadaju se da će se ovim putem olakšati ulazak hodočasnika, ne samo u Međugorje nego i turista koji dolazi u druga mjesta u BiH.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er