OSTALOSVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

VIDEO Dok je kamion gorio vatrogasci su ugledali nešto “nadnaravno”

U prometnoj nesreći kamion se zapalio na cesti u Brazilu. Vatrogasci su dolaskom na mjesto događaja otkrili da je sve izgorilo osim jedne stvari koja se nalazila na poleđini. A na poleđini nalazila se slika Djevice Marije i molitva.

Izgorio je čitav kamion osim Gopine slike

Nesreća se dogodila 4. siječnja u gradu Laranjeiras do Sul, u državi Paraná u Brazilu.Vozilo se u potpunosti zapalilo osim dijela na kojem se nalazila slika Djevice Marije, zaštitnice vozača.

“Ovo je situacija sa nesrećom u Ponte do (Rio) Xagu. Bio sam znatiželjan vidjeti što se dogodilo. Vozač nije ozlijeđen. Ali postoji još jedna stvar koja mi je privukla pažnju. Pravo je čudo da je vozač spašen, ali pokazat ću vam još jednu važnu stvar, to je dio kamiona koji je ostao netaknut u požaru. Za one koji ne vjeruju u čuda, u Gospina čuda, ostatak kamiona je sav uništen. Nakon dvadesetak sati još uvijek izlazi dim”.

Kako je objasnio ACIDigital, tu je činjenicu potvrdio zapovjenik Carlos de Souza, iz vatrogasne brigade Laranjeiras do Sul. On nije bio u timu koji je odgovorio na poziv, ali je rekao da se nesreća dogodila 4. siječnja, uzrokovana kvarom na instrument tabli kamiona. Za zapovjednika, činjenica da je slika ostala netaknuta može imati samo “nadnaravno” objašnjenje.

Vezani članci

“Poleđina kamiona je od istog materijala kao i karoserija, tanki aluminijski limovi, materijal koji se lako topi čim se vatra približi. Vidimo puno takvih stvari, ali ne možemo dati mišljenje jer ima puno ljudi koji u to ne vjeruju”, objašnjava zapovjednik. “Ali jako brzo izgori a jedino je objašnjenje samo “nadnaravno”, zaključuje zapovjednik Carlos de Souza .

Kamion

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er