Uncategorized

Dodig nakon ulaska u olimpijsko finale: Zahvalit ćemo dragom Bogu i Gospi Međugorskoj

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Marin Čilić izborili su olimpijsko finale u teniskim parovima nakon što su danas u polufinalu svladali novozelandski par Michael Venus-Marcus Daniell sa 6-2, 6-2.

Njima će se pridružiti još jedan hrvatski par koji čine Nikola Mektić i Mate Pavić te ćemo po prvi puta u povijesti olimpijskih igara gledati hrvatsko tenisko finale.

“Strašan meč, apsolutno nevjerojatan nivo s moje i s Ivanove strane. Razmontirali smo jedan vrhunski par koji je jučer dobio favorizirani kolumbijski par. Ovo je ono što nam je nedostajalo, osjećam se ponosan na sve što smo prošli. To je je to, sada možemo uživati i briga nas za sve”, prenijele su Sportske novosti Čilićeve riječi nakon meča.

Dvojac priprema i slavlje u Međugorju, otkud oboje potječu, ali nakon što se Ivan Dodig vrati iz SAD-a gdje će ići nakon nastupa na Igrama.

“Žao mi je što moram ići, ali vrlo brzo ćemo napraviti proslavu u našem malom Međugorju. Zahvalit ćemo dragoj Gospi i dragom Bogu na talentu koji nam je podario za sve naše Međugorce. Proslavit ćemo”, dodao je Dodig.

Praksa zahvaljivanja Gospi i Bogu nije im strana.

Tako je Marin Čilić isto učinio nakon što je u rujnu 2014. osvojio US Open dok je Dodig, koji je ove godine u paru s Filipom Polašekom osvojio Australian Open, u veljači objavio na svom Facebook profilu fotografije s Brda ukazanja, uz natpis: „Gospe, hvala ti na svemu!“

Inače, Ivan Dodig je krajem prošle godine postao i ambasador Marijinih obroka, čime se pridružio međunarodnoj obitelji koja hrani više od 1,6 milijuna djece u najsiromašnijim zemljama.

U svakom slučaju, prije odlaska u Međugorje, dečke očekuje borba za zlato s Mektićem i Pavićem. A nas vjerojatno prvo olimpijsko finale koje ćemo gledati bez stresa.

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er