ZDRAVLJE

Dobitnik Nobelove nagrade: Masovna imunizacija je“neprihvatljiva pogreška”

Francuski virolog i dobitnik Nobelove nagrade Luc Montagnier nazvao je masovno cijepljenje protiv koronavirusa tijekom pandemije “nezamislivim” i povijesnom greškom koja “stvara varijante”.

“To je ogromna pogreška, zar ne? Znanstvena pogreška kao i medicinska pogreška. To je neprihvatljiva pogreška ”, rekao je Montagnier u intervjuu koji je prevela i objavila RAIR Foundation USA . “Povijesne knjige će to pokazati, jer je cijepljenje ono što stvara varijante. “Mnogi epidemiolozi to znaju i “šute” o problemu poznatom kao “poboljšanje ovisno o antitijelima”, rekao je Montagnier.

“Protutijela koja proizvode virus omogućavaju jačanju infekcije”, rekao je u intervjuu Pierreu Barnériasu iz Hold-Up Media ranije prošlog mjeseca.

Iako se varijante virusa mogu pojaviti prirodno, Montagnier je rekao da je cijepljenje pokretač procesa. „Što radi virus? Umre li ili nađe drugo rješenje? ”

“Jasno je da su nove varijante nastale selekcijom posredovanom antitijelima zbog cijepljenja.”

Cijepljenje tijekom pandemije “nezamislivo je”, rekao je dobitnik Nobelove nagrade za medicinu za otkriće 2008. godine

„Nove varijante su proizvodnja i rezultat cijepljenja.

Francuski anketar ukazao je na podatke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) koji pokazuju da je od uvođenja cjepiva u siječnju nova kontaminacija infekcijama “eksplodirala”, zajedno sa smrtnim slučajevima, “osobito među mladima”.

“Da”, složio se Montagnier, profesor na šangajskom sveučilištu Jiao Tong. “S trombozom, itd.”

Tromboza – ili krvni ugrušci – neočekivani su problem povezani s novim cjepivima protiv koronavirusa i uzrokom povlačenja cjepiva u nekoliko zemalja. Čelnica kanadske agencije za javno zdravstvo Theresa Tam izjavila je u utorak na konferenciji za novinare da sada postoji 21 potvrđeni slučaj trombotičke trombocitopenije ili VITT izazvane cjepivom.

Proboj novih slučajeva

Montagnier je rekao da trenutno provodi istraživanje s onima koji su se zarazili koronavirusom nakon primanja cjepiva. Centri za kontrolu i prevenciju bolesti izvijestili su u travnju da su zaprimili 5.800 izvještaja o ljudima koji su imali “proboj” COVID-a nakon cijepljenja, uključujući 396 ljudi koji su trebali hospitalizaciju.

Pokazat ću vam da stvaraju varijante otporne na cjepivo“, rekao je Montagnier.

Koronavirus napravljen u laboratoriju

Poznati francuski virolog stvorio je valove u travnju 2020. kada je francuskoj televizijskoj postaji rekao da vjeruje da je SARS-CoV2, novi pandemijski koronavirus, stvoren u laboratoriju. “Prisutnost elemenata HIV -a i klica malarije u genomu koronavirusa vrlo je sumnjiva i karakteristike virusa nisu se mogle prirodno pojaviti” , rekao je .

Iako su ga francuski stručnjaci ismijali zbog toga što ima ” viziju zavjere koja se ne odnosi na stvarnu znanost”, Montagnier je u srpnju 2020. objavio rad podržavajući svoje tvrdnje da je novi koronavirus zacijelo proizašao iz eksperimenta s ljudima u laboratoriju – teorije koja nedavno se ponovno pojavio i trenutno se smatra najvjerojatnijim podrijetlom virusa .

www.medjugorje-news.com

Izvor
magnifikat.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er