VIDEOZANIMLJIVOSTI

VIDEO Djevojčica pjesmom unijela tračak svijetla u hladno ukrajinsko sklonište

Nije neobično da je ova dirljiva izvedba Oscarom nagrađene pjesme izmamila suze svima koji su je čuli. U skučenim uvjetima skloništa za bombe u Kijevu, djevojčica po imenu Amelia iz sveg srca pjeva poznatu pjesmu “Let It Go” iz filma Frozen — koju vole djeca (i mnogi odrasli) diljem svijeta.

Video, koji su vidjeli milijuni, prikazuje djevojčicu koja uzbudljivo izvodi pjesmu na ukrajinskom. A značenje pjesme je u ovom trenutku tako potresno. Trenutak je uhvatila Marta Smekhova, koja je djevojčicu, koju opisuje kao “prijateljsku i pričljivu”, potaknula da ustane i podijeli svoj talent kako bi svi u skloništu mogli čuli, piše Aleteia

U trenutku kada djevojčica počne pjevati, potpuna tišina zavlada skloništem: „Od prve riječi u [bombarskom skloništu] nastala je potpuna tišina… svi su zastali i slušali pjesmu ove djevojčice koja je sijala nevinim dječjim svjetlom… čak ni muškarci nisu mogli suzdržati suze,” objasnila je Smekhova u svojoj objavi, kako prenosi Daily Mail.

“Vidjevši, u jednom od kijevskih skloništa, kako djeca crtaju svijetle slike u polumraku, ja, naravno, nisam mogla samo proći… ponudila sam se da napravim malu izložbu kako bih nekako ukrasio ovo ne tako sretno mjesto”, podijelila je Smekhova.

Uz dopuštenje Amelijine majke da snimi i podijeli malu izvedbu, video je nadaleko hvaljen. Dok Smekhova ističe činjenicu da su upravo djeca žrtve rata, video također pokazuje kako malo dijete može utjeloviti svjetlost i nadu usred straha i tame.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er