ZDRAVLJE

Diktatura je počela: Vrhunski znanstvenik Krešimir Pavelić – smijenjen zbog stava o cijepljenju

Vrhunski znanstvenik naprasno smijenjen s mjesta Dekana medicinskog fakulteta u Puli zbog verbalnog delikta, javno osramoćen i diskreditiran, iako je iznosio lako dokazive znanstvene činjenice, kao poruka ostalima koji mu se namjeravaju pridružiti u borbi za spas života

Tko natpisom, letkom, crtežom, govorom ili na drugi način poziva ili potiče na obaranje vlasti radničke klase i radnih ljudi, na protuustavnu promjenu socijalističkog samoupravnog društvenog uređenja, na razbijanje bratstva i jedinstva i ravnopravnosti naroda i narodnosti, na svrgavanje organa društvenog samoupravljanja i vlasti ili njihovih izvršnih organa, na otpor prema odlukama nadležnih organa vlasti i samoupravljanja koje su od značaja za zaštitu i razvoj socijalističkih samoupravnih odnosa, sigurnost i obranu zemlje, ili zlonamjerno i neistinito prikazuje društveno-političke prilike u zemlji, kaznit će se zatvorom od jedne do deset godina.

Tako je 1. stavkom čl. 133. Krivičnog zakona Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije bio reguliran tzv. verbalni delikt. Dakle ne samo ako si pozivao na nasilno rušenje društvenog poretka i države nego ako si verbalno izražavao „otpor“ odlukama nadležnih organa (bile zakonite ili nezakonite, logične ili nelogične, pravedne ili nepravedne) ili „zlonamjerno i neistinito“ prikazivao društveno-političke prilike u zemlji, odnosno ako si izražavao kritičko mišljenje, dobio si do desetak godina robije.

Naprasno je smijenjen dekan Medicinskog fakulteta u Puli, međunarodno iznimno cijenjeni znanstvenik prof. dr. sc. Krešimir Pavelić, dr. med.

Danas, više od četiri desetljeća kasnije naprasno je smijenjen dekan Medicinskog fakulteta u Puli, međunarodno iznimno cijenjeni znanstvenik prof. dr. sc. Krešimir Pavelić, dr. med., dva dana nakon što je na video snimci s okruglog stola iznio znanstvene činjenice koje su suprotne odlukama nadležnih organa, što je samo čvrsto potvrdilo da je uspostava diktature u tijeku, da su maske i ostale mjere nepotrebne i štetne, da se niti u kojem slučaju ne bi trebalo cijepiti, te da se ljudi u zemlji nalaze u velikoj opasnosti kojoj se treba oduprijeti, a ona nije virus:

“Problemi su sa znanstvenog i medicinskog stajališta zastrašujući. Na današnji dan Pfizerova cjepiva su, po službenim podacima, polučila  223.600 registriranih i priznatih slučajeva komplikacija, od onih lokaliziranih na mjestu uboda, pa sve do ozbiljnih, sistemskih. Europska medicinska agencija na dan 10. 5. spominje 10 tisuća smrtnih slučajeva i preko 400 tisuća štetnih posljedica cijepljenja – kazao je dr. Pavelić te dodao kako istraživanja pokazuju kako je u 4 mjeseca ove godine bilo više umrlih od COVID cjepiva nego ukupno umrlih od svih cjepiva od 1990. godine.” 

“To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se cjepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi. Izrael se u medijima vezuje uz visoku procijepljenost, ali njihovo državno vijeće za covid krizu šalje otvoreno pismo Ministarstvu zdravstva u kojem taži hitnu zabranu cijepljenja osoba mlađih od 30 godina. Službeni podaci za mlade od 20-24 godine pokazuju dramatičan rast smrtnosti – kaže dr. Pavelić.”

“Vrlo je teško utvrditi koja je eventualna korist od cijepljenja s obzirom na komplikacije te nevjerodostojnost informacija i upisnih dijagnoza smrti od COVIDA.”

“Istraživači su dokazali kako koronavirus izaziva jak imuni odgovor i ograničavanje kretanja oboljelih na određen broj mjeseci izaziva čuđenje jer nije znanstveno niti racionalno utemeljeno. Pozivam Stožer da izmjeni tu odluku jer znanstveni podaci pokazuju sasvim drugačije. Iako najnovija studija klinike Cleveland pokazuje da osobe koje su preboljele covid ne trebaju biti cijepljene, vidimo da se provodi kampanja kako se i oni koji su preboljeli covid trebaju cijepiti.”

Nedavno je njihova djelatnica istupila javno i izjavila da ta organizacija krši vlastita pravila, da je izrazito korumpirana, da ne daje precizne izjave za javnost, dokazala je postojanje sukoba interesa kada su u pitanju preparati za cijepljenje.

Mnoge znanstvenike osobito zabrinjava cenzura znanstvene misli i slobode govora koja je na snazi u čitavom svijetu. To predstavlja jedan od prvih koraka u uspostavi diktature koju smo već jednom prošli.

Treba li okrenuti glavu na ogroman broj ozlijeđenih i umrlih čija je smrt uslijedila vrlo brzo nakon primitka eksperimentalnih cjepiva?

Možeš li se nadati da će te isto zaobići, samo ako šutiš i slušaš što ti je naređeno, bez reakcije? Bez savjesti?

Dragi moji, ovakav progon vrhunskih znanstvenika samo zato jer su javno izložili znanstvene činjenice i vlastito mišljenje o njima, je neoborivi dokaz o uspostavi diktature!

znanstvenik

www.medjugorje-news.com

Izvor
magnifikat.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er