MOLITVE

Nebrojena čudesa dogodila su se po ovoj molitvi sv. Anti

Čudotvorna molitva sv. Anti za koju se kaže da nikad nije ostala neuslišana Pod uvjetom da se moli u vjeri i za određenu duhovnu korist, molitve upućene svetom Anti Padovanskom uvijek su uslišane, a sveca mnogi priznaju kao čudotvorca.

Nebrojeni ljudi tijekom stoljeća molili su mu se s vjerom i primili čudesan odgovor na svoje molitve. Važno je zapamtiti da Bog uvijek odgovara na naše molitve. Njegov odgovor možda nije uvijek ono što smo očekivali ili željeli, ali uvijek nam providi točno ono što trebamo. Donosimo vam molitvu svetom Anti za koju se kaže da nikada nije ostala neuslišana.

Čudotvorna molitva sv. Anti

O sveti sveti Ante, najblaži od svetaca, tvoja ljubav prema Bogu i dobročinstvo prema Njegovim stvorenjima učinili su te dostojnim da na zemlji posjeduješ čudesne moći. Ohrabreni ovom mišlju, molimo te da mi pribaviš (izrecite molbu). O blagi i ljubazni sveti Ante, čije je srce uvijek bilo puno ljudske sućuti, šapni moju molbu u uši slatkog Malog Isusa, koji je volio biti zagrljen u tvojim rukama. Zahvalnost moga srca uvijek će biti tvoja. Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er