MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

ČUDO U MEĐUGORJU Dječak oživio molitvom mladih u Međugorju!

ČUDO U MEĐUGORJU Dječak oživio molitvom mladih u Međugorju! Isus je činio čudesa. Isus je volio činiti čudesa. Isus je podizao mrtve u žive, on je ozdravljao, činio sve novo, a i uvijek napominjao da su ta čudesa oni plodovi koje može učiniti samo Bog. Može li mrtvog čovjeka u život podići netko drugi, nego Stvoritelj? Naravno, da ne.

Mnogi prije dolaska u Međugorje nisu niti bili vjernici, a kao vjernici su se vratili, a neke je bolest natjerala da dođu u posljednjoj nadi za ozdravljenjem pa su promijenili svoje živote, ne samo ozdravili od bolesti. Ovo svjedočanstvo je možda najviše posvjedočilo snagu molitve i stvarnu prisutnost Boga koji ljubi, oživljava i ozdravlja svoju djecu, u Međugorju, uz naravno, zagovor naše nebeske majke koja nas od tamo, uvijek poziva Isusu.

Dok je dječak bio u mrtvačnici svećenik je zamolio tisuće prosutnih da mole, a onda je Danijel počeo pomicati prste

Dječak Danijel je s roditeljima i prijateljima više puta prisustvovao festivalu mladih u Međugorju. Tijekom jednog od tih hodočašća Danijel, njegov prijatelj i roditelji otišli su na obližnji vodopad Kravice. Danijel se utopio, preciznije rečeno, bio je pod vodom punih sedam minuta dok je prijatelj primijetio da ga nema. Oživljavanje je bilo bezuspješno, odvezli su njegovo ukrućeno tijelo u bolnicu u Mostar. Ispumpali su mu vodu iz pluća, no samo su mogli konstatirali smrt. Kad se to dogodilo jedan franjevac je u Međugorju istupio pred mnoštvo mladih i zamolio ih na zajedničku molitvu za Danijela. Svi su se zajedno molili, ne znajući o kome je riječ i što se dogodilo.

Sljedećeg jutra nakon proglašenja od strane bolnice da je kod mladog dječaka Danijela nastupila smrt, on je počeo micati prstima i na čuđenje bolničkog osoblja i obitelji Danijel je bio živ. Prve riječi koje je rekao, ne prepoznavši majku bile su: “Ja te baš ne prepoznajem, ali hoćeš li se sa mnom moliti Isusu?”

dječak

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button