VJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Čudo sv. Mihaela: „Zbog tvoje ljubavi prema Bogu i bližnjima, molio sam Svevišnjeg za dar savršenog zdravlja“

Čudo sv. Mihaela: Supruga protojereja iz Sankt Peterburga, Olga Ivanovna Beljajeva, izvijestila je o sljedećem događaju u životu svog oca, sada pokojnog protojereja Ivana Beljajeva; Otac Ivan je u svojoj duši bio vrlo drag i milosrdan prema siromašnima, ponizan i krotak srcem i doista je volio svog bližnjeg kao samoga sebe.

Od malih nogu bolovao je od neizlječive bolesti – astme i angine pektoris. Napadi teške bolesti bili su toliko česti da mu je smrt prijetila svake minute. Na jedan od velikih blagdana otišao je u crkvu da služi Božansku Liturgiju. Na putu od kuće do crkve naišao je na ogroman kamen koji je stajao na putu. Približivši se, otac se osjećao loše i pao je u nesvijest na njega.

Istog je trenutka ugledao ispred sebe Arkanđela Mihaela s vatrenim mačem i kopljem, koji mu je rekao: „Zbog tvoje ljubavi prema Bogu i bližnjima, molio sam Svevišnjeg za dar savršenog zdravlja.“ Istodobno je kopljem dodirnuo očevo rame i sve je u njemu bilo ispunjeno osjećajem života; u savršenom zdravlju ustao je i otišao služiti Božansku Liturgiju. Od tog dana do zrele starosti nije imao ni jedan simptom bolesti.

Izdavačka kuća Kyrios

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker