PAPA FRANJO

ČUDO? Nakon susreta s papom Franjom, dječaku nestali simptomi tumora na mozgu

Papa me uhvatio za ruku i rekao: ‘Za tebe nemoguće ne postoji’. Manje od mjesec dana kasnije dogodilo se ovo čudo…

Jedan šarmantni dječak pridružio se papi Franji na pozornici na općoj audijenciji 20. listopada. Biskup Leonardo Sapienza prepustio je svoje mjesto s Papine desne strane, uz pljesak stotina vjernika okupljenih u dvorani Pavla VI., kako bi dijete moglo sjesti. Dijete je bilo vidno zadovoljno kada je dobilo svoje vrijeme kod pape, i vratilo se kod svoje mame, prenosi Aleteia.

Taj je dječak je Paolo Bonavita. Ima 10 godina. I, prema izvješću CBS Newsa, njegova interakcija s Papom mogla bi biti više nego šarmantna – njegova majka tvrdi da je bila čudo.

Morra je rekla da će Papi reći: “Hvala za čudo.”

CBS javlja da je Paolo, koji je Talijan, bio u Rimu na liječničkim pretragama jer su liječnici bili zabrinuti da ima tumor na mozgu. Paolo ima autizam i epilepsiju, a liječnici su htjeli isključiti rak ili multiplu sklerozu. Kada je samouvjereni Paolo marširao stepenicama u dvorani Pavla VI – Papa je o njemu govorio kao o primjeru slobode.

“Penjeći se sam stepenicama, za što mu mu inače treba pomoć, pomislila sam: ‘Ovo se ne događa’”, rekla je za CBS News. Pogotovo zato što su liječnici bili “gotovo sigurni da je riječ o tumoru na mozgu”. Poslije je papa Franjo osobno otišao pozdraviti majku Morru, rekavši joj da će se moliti za Paola.

“Uhvatio me za ruku i rekao: ‘Za tebe nemoguće ne postoji’ , rekla je ona, prenosi CBS. Manje od mjesec dana kasnije, liječnici su rekli Morri da Paolo nema znakova raka, a simptomi su nestali. Morra je rekla da će Papi reći: “Hvala na čudu.”

papa franjo čudo

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er