ZANIMLJIVOSTI

ČUDESNO Usred jedne od najsmrtonosnijih oluja u povijesti, Gospin kip ostao netaknut

ČUDESNO Usred jedne od najsmrtonosnijih oluja u povijesti, Gospin kip ostao netaknut Devet država na srednjem zapadu i jugu SAD-a pogodile su smrtonosne oluje, jedne od najsmrtonosnijih u povijesti SAD-a, a opet iz ruševina pažnju privlači Gospa. Kip Djevice Marije i djeteta Isusa Krista stoji netaknuta ispred potpuno devastirane katoličke crkve Uskrsnuća u Ownssboru, u Kentuckyju, jednoj od najpogođenijih država.

Tina Casey, direktorica komunikacija u biskupiji Owensboro, izjavila je za CNA 13. prosinca da “kip još uvijek stoji, iako su prozori i vrata razneseni, a krov nedostaje.” Fotografija kipa koju su objavile novine Evansville Courier & Press prikazuje kip ispred crkvene zgrade koja je pretrpjela teška oštećenja.

“Ova će se crkva vjerojatno smatrati potpuno uništenom”, rekla je Casey. Od ostalih katoličkih crkava u biskupiji, značajnu štetu pretrpjela je i ona sv. Josipu u Mayfieldu.

Gospin kip stoji netaknut ispred potpuno devastirane katoličke crkve Uskrsnuća u Ownssboru, u Kentuckyju, jednoj od najpogođenijih država.

Niz oluja i tornada prošao je kroz devet država, uključujući Kentucky, Arkansas, Illinois, Missouri i Tennessee, kasno u petak i rano u subotu ujutro. Zapadni Kentucky bio je najteže pogođen, a od ponedjeljka su tamo potvrđena 74 smrtna slučaja. Teška oštećenja pretrpjeli su i sjeveroistočni Arkansas, jugoistočni Missouri i sjeverozapadni Tennessee.

U svim pogođenim državama, potvrđeno je ukupno 87 smrtnih slučajeva, što je oluje učinilo jednom od najsmrtonosnijih u povijesti SAD-a, navodi Washington Post. Ali Ona i dalje stoji kao da ova oluja nije bila dovoljno jaka da pomakne Njezin pogled sa Sina.

Čudesno - Gospin kip ostao netaknut
Čudesno – Gospin kip ostao netaknut

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er