SVJEDOČANSTVA

Čudesno ozdravljenje: Trogodišnja djevojčica na samrti vidjela Isusa i anđele

Brittany Bakenhaster bila je sretna i zdrava 3 godišnja djevojčica. No, jednoga je dana njezina majka začula strašne zvukove kako dolaze iz njezine sobe. Mala djevojčica je imala napad, prvi od mnogih.

Liječnici joj nisu mogli pomoći, i činilo se kao da je smrt iza ugla. Dijagnosticirana joj je epilepsiju, istu poteškoća koja je zadesila njezinu majku. No, s obzirom da su lijekovi bili uspješni u tretiranju njezinih napadaja, majka Jamie je bila optimistična i smatrala da će isto tako biti i s Brittany.

Nažalost, to nije bio slučaj. Napadaji su se pogoršali. To je bilo mučenje. “Kao majka osjećate se jako odgovornim. Oni su vaša krv i meso, oni su živjeli u vama. Vukla me i tražila me da joj pomognem”, rekla je Jamie i dodala kako je za bolest krivila sebe. “Pomislila sam ja sam svojoj kćeri dala ovu bolest”.

Iduća dva dana ništa nije pomagalo djevojčici Brittany. Čak je morala nositi i kacigu kako se ne bi ozlijedila tijekom napadaja. Jamie je vapila je Gospodinu za pomoć. “Stavila sam ju u automobil i krenula, a završili smo na školskom igralištu. Rekla sam: “Bože, to je ono što želim. Želim svoju djevojčicu natrag, normalnu, poput ove djece koju vidim da trče i igraju se.” I čula sam glas: “To će se dogoditi”, rekla je Jamie.

Međutim, nije se dogodilo odmah. Nastupili su još strašniji trenuci. Djevojčica je završila u bolnici gdje su liječnici rekli da ništa više ne mogu učiniti. Terapije nisu pomagale. Napadaji su bili konstantni i strašni. Poslali su ju kući, gdje bi barem mogla biti u vlastitom krevetu. “Osjetila sam da je blizu smrti. No pomislila sam: “Gospodine, rekao si da ćeš joj pomoći”, rekla je Jamie.

Jamie je tu noć provela moleći se iznad kćerke. Kada je došlo jutro, Brittany je počela izgovarati Isusovo ime; Isus, Isus, Isus, ponovno i ponovno. Nešto se promijenilo u trenutku. Djevojčica Brittany nije smisleno govorila skoro godinu dana do tada, a sada je ne samo izgovarila Isusovo ime nego opisala majci Isusa, kao i anđele koje je vidjela. A ono što je uslijedilo bilo je zaista čudesno. Odmah su odveli djevojčicu liječnicima koji su mogli samo ustvrditi čudo. Djevojčici je bolest posve nestala, napade više nikad nije imala. No, to nije sve.

Nakon nekog vremena majka djevojčice počela je osjećati strašnu glavobolju kad bi uzela svoju terapiju za epilepsiju koju je uzimala cijeli život. Bilo je čudno, kad bi god uzela terapiju stanje se pogoršavalo. I ona je otišla liječniku, a liječnik ostao šokiran. I njezina se epilepsija posve povukla te su liječnici još jednom uzviknuli – čudo. Glavobolje su bile prisutne od lijeka kojeg više nije trebala. “I vaš mozak je potpuno čist”, rekli su joj i dodali, “držite se vi svog lijeka” – misleći na Isusa.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er