SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Čudesno obraćenje jednog masona – U snu je susreo Gospu

Čudesno obraćenje jednog masona, Emil Zola, obratio se nakon 30 godina članstva u masonskoj sekti. Obratio se nakon što je slomio nogu na tri mjesta, a nogu je slomio jer se poskliznuo idući u crkvu da se izruga ”glupom narodu”

A onda je uslijedio san u kojem je susreo Gospu…(…) ”Sljedećeg Badnjaka morao je Zola ostati u krevetu i nije se mogao sastati sa prijateljima koji su ga došli posjetiti. Te iste noći usnuo je neobičan san: sanjao je da je u onoj istoj crkvi u kojoj je bio prije nego je slomio nogu. Svi prisutni su se radovali što su im noge zdrave a on mora hodati pomoću štaka.

U jednom trenutku pojavila se na bočnom zidu lijepa žena koja je u naručju nosila dijete. U početku mu se učinilo kao da se ne miče, ali vrlo brzo je vidio kako je krenula prema oltaru obrativši mu se prijekornim pogledom: “Zar stvarno nemaš želje koju bih ti mogla ispuniti? Baci štake i kreni!” Bolesnik se pokoravao zaustivši bojažljivo:

“Zasigurno ovdje mogu dobro hodati, ali kako će biti vani?”

Učinila mu se poput brižne majke. U snu je počeo pjevati Dominus vobiscum, istu onu molitvu koju je one večeri čuo u crkvi. Sljedećeg ga jutra zabrinuto upita njegova supruga što se to s njim događa jer je čula da je noćas pjevušio crkvenu pjesmu.

Odgovor je bio da ona mora još iste večeri zapaliti svijeću ispred slike Majke Božje.” 

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er