VIDEOVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Čudesna molitva u vrijeme straha i tjeskobe koju je nadahnuo sam Gospodin Isus Krist

VIDEO Čudesna molitva koju je nadahnuo sam Gospodin Isus Krist Sluga Božji, otac Dolindo Routolo bio je čudotvorac i usnik Duha Svetoga. Ponudio se kao duša žrtve za čovječanstvo i bio je potpuno paraliziran posljednjih deset godina svog života. Kandidat je za proglašenje blaženim, a Katolička crkva dodijelila mu je titulu “Sluga Božji”.

Ovaj je skromni svećenik imao izvanredne komunikacije s Isusom tijekom svog herojskog života, koji je bio posve posvećen Bogu i Majci Mariji. Sebe je nazivao “Madonninim malim starcem”, a krunica mu je bila stalni suputnik. Padre Pio mu je jednom rekao, “Čitav je raj u tvojoj duši.”

Očevo ime “Dolindo” znači “Bol”, a život mu je bio prepun iste. Kao dijete, tinejdžer, sjemeništarac i svećenik, doživio je poniženje, ostvarenje proročkih riječi biskupa koji mu je rekao: “Bit ćeš mučenik, ali u svom srcu, ne svojom krvlju.”
U svojoj dubokoj poniznosti vlč. Dolindo je mogao čuti Božje riječi. Čak i sa svojim tako skrivenim životom, bio je jedan od velikih proroka prošlog stoljeća. Njegova najpoznatija molitva pod nazivom ‘Isuse, misli ti’ dodirnula je srca milijuna ljudi diljem svijeta i promjenila brojne živote. Ovu molitvu nadahnuo je sam Gospodin Isus Krist. Izmolite je, pročitajte je, ili poslušajte.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button