VJERA I DUHOVNOST

Crkva o ženama koje su imale pobačaj

Crkva o ženama koje su imale pobačaj Da bi vam bilo oprošteno, recite Bogu da vam je iskreno žao i zatim otiđite na ispovijed što je prije moguće. Nakon toga, posvetite se životu služenja drugima, podupirući i jačajući život molitve i učestalog pristupanja sakramentima. I imaj nade.

Sjećate li se velikog dobra koje je Dorothy Day učinila nakon svog obraćenja? Sjećate li se velikog dobra koje je sveti Pavao učinio nakon svog obraćenja? Sjećate li se velikog dobra koje je sveti Augustin učinio nakon svog obraćenja? Da, postoji obraćenje. Postoji iskupljenje. Postoji druga prilika, jer Isus koji vas je stvorio voli vas i umro je za vas na križu da vas otkupi od vaših grijeha.

Može biti života i može biti nade nakon pobačaja za sve koji su bili uključeni u nešto tako tužno. Crkva grli svu svoju djecu, pružajući milost oprosta i milosrđa po sakramentu pomirenja, a nadnaravnu snagu i uzdržavanje koje naša duša treba po euharistiji i molitvi. Svima onima koji su izravno ili neizravno sudjelovali u pobačaju može se oprostiti iskrenim pokajanjem i odlaskom na svetu ispovijed.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci
Izvor
simply catholic
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er