BiHCRKVANAJAVE

Cjelodnevno i cjelonoćno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u Novom Travniku

Kćeri Božje ljubavi Provincije Božje providnosti iz Samostana Drinskih mučenica u Novom Travniku od 1. do 7. rujna u Župi Presvetog Trojstva u istome gradu sudjeluju u cjelodnevnom i cjelonoćnom klanjanju pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Kćeri Božje ljubavi Provincije Božje providnosti iz Samostana Drinskih mučenica u Novom Travniku od 1. do 7. rujna u Župi Presvetog Trojstva u istome gradu, na čijem se području Samostan nalazi, sudjeluju u cjelodnevnom i cjelonoćnom klanjanju pred Presvetim Oltarskim Sakramentom (Jerihonsko bdjenje), izvijestila je Facebook stranica Kćeri Božje ljubavi / Provincija Božje providnosti.

Drugog dana bdjenja, 2. rujna, sestre su pred Presvetim Oltarskim Sakramentom vapile da po uzoru na Majku Franzisku one same i svi nazočni molitelji i tražitelji Božje milosti budu: službenici i oruđe neizmjerne Božje ljubavi i to riječju i djelom, po uzoru na Gospodina našega Isusa Krista.

Ovim sudjelovanjem sestre žele župljane ove Župe, na kojoj su prisutne i pastoralno aktivne, upoznati sa zajedničkom pripravom Družbe za obnovu posvete Presvetom Srcu Isusovu o 150. obljetnici prve posvete Kćeri Božje ljubavi Presvetom Srcu Isusovu koja će se obilježiti u lipnju 2025. u Rimu.

ktabkbih

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er