VJERA I DUHOVNOST

Čini se da u 21. stoljeću Nebo najavljuje da će se Upozorenje dogoditi ovoj generaciji

Čini se da u 21. stoljeću Nebo najavljuje da će se Upozorenje dogoditi ovoj generaciji. Riječi upućene Luz de Mariji de Bonilli i ocu Michelu Rodrigueu, čije su poruke trenutačno u tijeku, čine se posebno hitnima.

Isus je 16. veljače 2010. rekao po Luz de Mariji: “Moja je Majka naviještala po cijelome svijetu i kroz vrijeme ono što je sada na horizontu.”

Dana 3. ožujka 2013. Marija je rekla: “Koliko je ova generacija blizu Upozorenja! A koliko vas mnogo čak i ne zna što je Upozorenje! U ovim vremenima Moji vjerni instrumenti i Moj prorok (Luz de Maria) izrugivani su od onih koji se smatraju učenjacima duhovnosti, od onih koji dopiru do milijuna duša kroz sredstva masovne komunikacije. Dovode ih u zabludu i skrivaju istinu jer Ja (Marija) Ona sam koja otkriva volju Trojstva, volju Trojstva već izraženu u svim mojim ukazanjima, počevši od davnih vremena.”

“Ovo je generacija koja će iskusiti veliki čin Božjega Milosrđa: UPOZORENJE…” Nekima je teško da se ne zapitaju: “Koliko brzo je uskoro? Znači li to uskoro za moga životnog vijeka?” Dana 15. srpnja 2019. Luz de Maria prvi je put dobila taj odgovor – sveti Mihael arkanđeo objavio je: “Ovo je generacija koja će iskusiti veliki čin Božjega Milosrđa: UPOZORENJE…”

Prema onome što je Bog Otac otkrio ocu Michelu Rodrigueu, svetomu svećeniku koji čuje Gospodinov glas od treće godine, “uskoro” znači u ovoj generaciji. Trenutačno ga Bog šalje propovijedati katolicima po župama, domovima, centrima za duhovnu obnovu po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. U svojim govorima koji su dostupni na CD-ovima, pomaže ljudima razumjeti i pripremiti se za Upozorenje i vremena koja dolaze, kada će se dogoditi velike promjene u svijetu.

Izdavačka kuća Kyrios

www.medjugorje-news.com

Izvor
book
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er