OSTALOZANIMLJIVOSTI

ČIN DOBROTE Žena oduševila slijepog partnera izvezenom slikom ultrazvuka njihovog nerođenog sina

Slijepi budući otac Nathan Edge nedavno je prvi put “vidio” svoju bebu – i to zahvaljujući nadahnutom činu dobrote.

Nathan Edge, igrač u engleskom nogometnom klubu slijepih osoba, podijelio je to na Twitteru. “Nije li ovo nevjerojatno? Dobio sam danas ovo fantastično iznenađenje”, napisao je Edge.

“Radi se o izvezenoj verziji slike naše 12 tjedana stare bebe, pa prvi put kao slijepi otac mogu stvoriti predodžbu naše bebe dodirom”, dodao je Edge.

Edgeu je također bilo dopušteno biti na pregledu kako bi čuo otkucaje srca bebe, unatoč ograničenjima zbog epidemije koronavirusa.

Nakon redovitog 12-tjednog snimanja, Fotheringham se uznemirila što Edge – koji je postao slabovidan u dobi od 6 godina – nije mogao vidjeti slike njihove rastuće bebe.

Tako je angažirana lokalna trenerica pasa vodiča Deb Fisher kako bi smislila rješenje. Fisher je na sebe preuzela zadatak da izveze repliku ultrazvučne snimke kako bi Edge mogao “vidjeti” taktilnu inačicu vrhovima prstiju.

“Rekla je da nikada prije nije vezla, ali voljela bi pokušati izvesti sve naše ultrazvučne snimke kako bismo Nathan i ja mogli zajedno iskusiti radost rasta našeg sinčića”, rekla je Fotheringham, prenosi people.com.  “Ne mogu vjerovati da je netko bio toliko drag i znao da će to biti nešto vrlo posebno za Nathana.”

Nakon 40 sati mukotrpnog rada tijekom tri tjedna, vezilja početnica uspjela je dovršiti svoj zadatak. Potom je Fotheringham gotov vez predstavila Edgeu.

“Emma je to planirala nekoliko tjedana. Ali je to skrivala od mene sve dok nije bio završen”, rekao je Edge.

Dodao je: “Vrlo je uzbudljivo postati tatom, pomalo zastrašujuće, ali definitivno sam uzbuđen.”

Edge je nedugo nakon toga “tweetao” o svom jedinstvenom taktilnom snimanju, napisavši: „Tako sam prvi put kao slijepi tata u stanju stvoriti sliku našeg djeteta dodirom. Ne mogu opisati kako je ovo nevjerojatno. ”

Otada je objava postala viralna, dobivši preko 34 000 “lajkova” i dijeljenja.

“Izmamio je osmijeh mnogim ljudima”, rekao je Edge. “To je lijepo, posebno nakon godine kakvu smo imali.”

www.medjugorje-news.com/narod.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er