CRKVAVIJESTI

Meksički kardinal: “Cjepivo protiv COVID-19 u sebi sadrži sotonske mikročipove, a Bill Gates je umislio da je…”

Facebook je cenzurirao meksičkog kardinala nakon što je on ustvrdio da je COVID-19 pandemija dio “zavjere novog svjetskog poretka” te rekao i da cjepiva protiv te bolesti sadrže sotonske mikročipove.

Juan Sandoval Iniguez, meksički kardinal, u video koji je objavljen na Facebooku tvrdi da cjepivo protiv COVID-19 u sebi sadrži “oznaku zvijeri” (Sotone).

Video nazvan Zavjera novog svjetskog poretka objavljen je na Facebooku 12. siječnja, a kardinal Sandoval u njemu ističe da će pandemija potrajati još nekoliko godina.

Neće pandemija nestati za mjesec-dva, možda niti ove godine, možda ni za tri, četiri, pet ili šest godina. To ti ljudi žele, poručio je meksički kardinal.

Sandoval se obrušio i na Billa Gatesa rekavši da si je osnivač Microsofta pridodao atribute proroka predviđajući izbijanje smrtonosnih bolesti.

Ispostavlja se da laboratorij u Atlanti, čiji je Bill Gates dobročinitelj, drži soj velikih boginja pa je sve spremno za novu pandemiju, rekao je u videu Sandoval.

Facebook je vrlo brzo cenzurirao objavu, učinio video nedostupnim te dodao upozorenje koje glasi: “Ova objava ponavlja dezinformacije o COVID-19 za koje su neovisni stručnjaci indicirali da su lažne.”

Sandoval je služio kao nadbiskup u Guadalajari 17 godina prije mirovine u koju je otišao 2011. godine. Kao motiv za video naveo je razotkrivanje plana u kojem se želi uspostaviti jedna svjetska vlada, s jednom vojskom, jednom ekonomijom i jednom religijom, koja neće biti kršćanska.

Međutim, meksička nadbiskupija objavila je video na svojim internetskim stranicama, zajedno s pričom o njegovu uklanjanju.

Kardinal Juan Sandoval povukao je riječi o nametanju novog svjetskog poretka, nekoliko sati kasnije njegov je video cenzuriran, objavila je nadbiskupija Guadalajara na svojem profilu na Facebooku. Sandoval je bio i sudionik papinskih konklava koje su izabrale i Benedikta XVI. i papu Franju. Zbog pandemije je zabrazdio u teorije zavjere, piše National Catholic Reporter.

www.medjugorje-news.com/zimo.dnevnik.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er