ČITLUKVIJESTI

Borna Pehar pobjednik kadetskog šahovskog turnira u Čitluku

Danas je u Hotelu Brotnjo održan pozivni Božićni šahovski turnir za kadete čiji je organizator bio Šahovski klub Brotnjo.

Na turniru je nastupilo 20 igrača iz Čitluka, Ljubuškog, Širokog Brijega i Čapljine. Igralo se švicarskim sustavom od 7 kola i tempom igre od 10 minuta po igraču. Turnir je bio zajednički, a šahisti su bili podijeljeni u dvije skupine, igrači do 12 i igrači do 16 godina starosti.

– Pobjednik skupine do 12 godina i cjelokupnog turnira je naš Borna Pehar sa 6 osvojenih bodova. Drugoplasirana Ana Ostojić je također osvojila isti broj bodova kao i pobjednik turnira, ali zbog dodatnih kriterija morala se zadovoljiti drugim mjestom. Treće mjesto u konkurenciji do 12 godina pripalo je danas odličnoj Mihaeli Buntić koja je osvojila 5 bodova.

Od naših igrača u najmlađoj skupini solidan nastup je imao naš najmlađi član sedmogodišnji Šimun Enzo Buntić koji je osvojio 2,5 boda. U konkurenciji do 16 godina nastupila su naša dva člana i okitili se najvrjednijim nagradama. Filip Pehar je osvojio prvo a Patrik Ostojić drugo mjesto – poručili su iz ŠK Brotnjo u objavi na web stranici kluba.

www.medjugorje-news.com/citluk.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er