MAGAZIN

Aleksandar Stanković najavio emisiju o pobačaju i gosta, a natpis na njegovoj majici djeluje znakovito

“Pravo na život nerođenog bića dolazi prije prava žene na izbor”, rekao je svojedobno Stanković.

Voditelj HRT-ove emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković na Facebooku je najavio ovotjednu emisiju u kojoj će gostovati ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić.

Tema će, očekivano, biti pobačaj, a u kontekstu činjenice da mali Grga o čijem se slučaju proteklih tjedana dosta pisalo ima tumor na mozgu, čini se znakovitim što je Stanković emisiju najavio u majici s natpisom “Dajte šansu mozgu”.

Inače, Stanković je ranije isticao kako pobačaj smatra ubojstvom te da je za njega “pravo na život nerođenog bića dolazi prije prava žene na izbor”.

Govoreći o (ne)popularnosti svojeg stava u razgovoru za portal Bitno.net je kazao: “Nije ga popularno izreći, posebice zato što u lijevom krugu osoba koji mene doživljavaju svojim to nije dominantno razmišljanje, ali baš me briga. Nisam član nikakve organizacije koja me obvezuje na jednoznačnost u stavovima. Do svog sam stajališta o pobačaju došao nakon što sam deset godina promišljao o toj temi”.

Što se tiče doktora Ćorušića u javnosti je bilo zapaženo njegovo nedavno gostovanje u emisiji ‘Otvoreno’ u kojem je, govoreći o slučaju malog Grge, objasnio kako izgleda postupak feticida te ustvrdio kako je riječ o ubojstvu.

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button