VJERA I DUHOVNOST

Molitva Srcu koje ne odbija niti jednu molbu: Ako trebaš ozdravljenje moli molitvu Padre Pia

Sveti Padre Pio iz Pietrelcine imao je svoju omiljenu molitva koju je molio za svakoga tko ga je tražio da moli za njegovu nakanu. Svetac iza sebe ima na tisuće čudesa, ozdravljena duše i tijela, obraćenja i neviđenih milosti koje je dobio po ovoj molitvi.

Isusovo srce je zaista puno ljubavi i suosjećanja i ova molitva jača nas u vjeri prema toj ljubavi. Ova molitva uistinu je predivan način da mu se približimo u ljubavi i da po toj ljubavi ozdravimo od svih bolesti duše i tijela.

Ovako je molio Padre Pio svaki dan:

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)

Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti.’ Ohrabren tvojim nepogrešivim riječima sada tražim milost … .. (ovdje navesti svoj zahtjev )

Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu …

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve svoje povjerenje u Tebe.

O Presveto Srce Isusovo, kojemu je nemoguće ne imati sućuti prema nevoljnicima, smiluj se nama jadnim grešnicima i udijeli nam milost koju tražimo tražiti od tebe, kroz Žalosno i Bezgrešno Srce Marijino.

Živjela Sveta Kraljica! Sveti Josipe poočime Isusov, moli za nas.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er