HRVATSKAVIJESTI

Nakon borbe s dugom i teškom bolesti preminuo Krunoslav Kićo Slabinac

Preminuo je Krunoslav Kićo Slabinac (76). Glazbenik je preminuo jutros u 6.50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a u kojoj je ležao već tri mjeseca, javlja RTL.

Pjevač je nekoliko mjeseci bio u zagrebačkom KBC-u jer mu se zdravstvena situacija pogoršala. Kićo je u bolnici početkom kolovoza završio zbog koronarne bolesti koja mu je bila zahvatila krvne žile. Tada tijekom boravka u bolnici Kićo je, nakon operacije, dobio bolničku infekciju. Uskoro nakon toga i upalu pluća. Kada se donekle oporavio od tih bolesti, ispostavilo se da mu se ponovo otvorila rana na prsima, a kada se to saniralo, opet je podlegao upalama.

Legendarni glazbenik prošle je godine proslavio pedesetu godišnjicu solističke karijere koja je otpočela kada je 24-godišnji Slavonac nastupio u emisiji Subotom uveče.

U svojoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri Krunoslav Slabinac surađivao je s brojnim autorima glazbe pa su tako između ostalih njegove pjesme potpisivali i Đorđe Novković, Zdenko Runjić, Mario Mihaljević, Arsen Dedić, Maja Perfiljeva, Drago Britvić, Željko Sabol, Kemal Monteno, Hrvoje Hegedušić i još mnogi drugi.

Slabinca ćemo zauvijek pamtiti po njegovim hitovima poput “Inati se Slavonijo”, “Plavuša”, “Pokloni mi jedan dan”, “Zbog jedne divne crne žene”, “Tri slatke riječi”.

www.medjugorje-news.com/narod.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er