VJERA I DUHOVNOST

Da bi doživio ozdravljenje: Oprosti onima koji su te ranjavali

Da bi doživio ozdravljenje: Oprosti onima koji su te ranjavali Stani pred Boga i pusti da te on obasjava, sunčaj se. Pogledaj sve svoje rane od djetinjstva nadalje, posvijesti si da je Isus uvijek bio s tobom. Oprosti onima koji su te ranjavali.

Isus sve zna, poznaje svaku pojedinost, on te voli.

Hvali Isusa.

Osjeti i promatraj svoju dušu u naručju Boga Oca.

Odatle crpi snagu, mir i Božju nježnost.

Sveto pismo govori o tome da nas je oblikovala Božja ruka, da nas je urezao u svoje dlanove, da nas nikada neće napustiti. Bog jest ljubav, a ne samo da te ljubi. Kad bi te Bog samo ljubio, moglo bi se dogoditi da te katkad i ne ljubi. Ali to ne može biti, jer Bog jest ljubav i ne može ne ljubiti.

Ako nisi imao oca ili je on bio jako strog, grub i maltretirao te, najbolji je lijek tako se nasloniti na Božje grudi da možeš osjetiti njegovu ljubav i u njoj uživati.

Ako tvoja majka nije osjećala prema tebi ljubavi i nježnosti, ako je bila stroga, depresivna, ako se samosažalijevala, stalno sama nad sobom kukala, tada vidi i osjeti dušu u naručju Majke Božje na isti način.

Čini tako više puta na dan u tijeku nekoliko dana dok ne osjetiš da u tvoje srce dolazi povjerenje, da dobivaš ljubav i sigurnost, da tvoje srce i čitavo tvoje tijelo raste i cvjeta. Tada možeš prihvatiti i ljubav.

Malo ima ljudi koji mogu vjerovati da ih Bog voli. Većinom osjećaju strah od Boga, jer su često griješili i boje se kazne i pakla. Ako nemamo nikakvog molitvenog života, Bog nam ostaje nepoznat. S Duhom Svetim dolazi i Božja ljubav, i tako postajemo sigurni da i nas Bog ljubi. Tada se možemo prepustiti kao dijete jer znamo da smo voljeni.

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er