MOLITVE

Molitva zlatne strijele – Izmolite ovu snažnu pobožnost kao djelo zadovoljštine Isusu Kristu

Sestra Marija sv. Petra napisala je molitvu Zlatna strijela Svetoga Lica, koju joj je diktirao Isus. Ova molitva je sada poznato djelo zadovoljštine Isusu Kristu.

Naš Spasitelj izdiktirao molitvu koju je nazvao Zlatna strijela, rekavši da će Ga oni koji je budu recitirati ugodno probosti, kao i zaliječiti one druge rane, zadobivene od zlobe grešnika. Ova molitva smatra se samim temeljem djela zadovoljštine. Preporuča se izgovarati je na svakom od trideset i tri zrna krunice Svetoga Lica.

Molitva

Neka je uvijek slavljeno, blagoslovljeno, ljubljeno, čašćeno i uzvisivano presveto, preslavno, najdubljeg klanjanja dostojno, silno i neizrecivo Ime Božje, na nebu, na zemlji i u podzemlju, od svih stvorenja Božjih i po Božanskom Srcu Gospodina našega Isusa Krista, u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Amen.

Ova predivna odanost datira od same Muke, kada je Veronikin veo ublažio rane na Isusovu licu, izmučenom u boli. Godine 1843. sestra Marija sv. Petra imala je vizije o Isusu koje su zahtijevale predanost Njegovom Svetom licu pod nazivom Zlatna strelica. Izvijestila je da je u svojoj viziji vidjela sv. Veroniku kako sa svojim velom briše pljuvačke i blato s Lica Isusova na putu do Kalvarije.

Rekla je da se današnja svetogrđa i hule nadovezuju na pljuvačke i blato koje je Veronika obrisala taj dan. Prema riječima sestre Marije od sv. Petra, u njezinim vizijama Isus joj je rekao da je želio pobožnost Njegovom Svetom Licu kao zadovoljštinu za svetogrđa i hule, koja je On opisao kao otrovne strelice.

Možda poznajete nekoga tko pati od problema s licem, kao što su poremećaji oka, neuralgija, rak kože, gubitak sluha, migrena, molite za njih

Ako vaš dnevni raspored ne dopušta da odete na misu ili da obavljate euharistijsko klanjanje, , uvijek možete uspjeti izgovoriti ovu kratku, ali snažnu molitvu zadovoljštine   prema Svetom licu koji Isus je otkrio sestri Marije sv. Petra: Neka je uvijek slavljeno neizrecivo Ime Božje.

Sv Ivan Pavao II. nam je rekao ,Tražite Krista! Gledajte Krista! Živite u Kristu!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er